Plaukų spalvą keisdavau kas 2-3 savaites. Negalėdavau išeiti iš namų nepasidažius ir nepasidarius kokios šukuosenos. Viso to pasekme tapo slenkantys, ploni ir išsausėję plaukai, spuoguota ir išraudusi veido oda. Kuo daugiau spuogų turėjau, tuo daugiau makiažo prireikdavo. Ir tai kartojosi be galo be krašto.

Vieną dieną tiesiog nusprendžiau, kad gana kankinti save. Išmečiau beveik visas makiažo priemones, pasilikau tik tušą ir lūpų dažus.

Kas rytą veidą prausiau šaltu vandeniu, atsisakiau saldžių gazuotų vaisvandenių (geriu tik vandenį ir kavą). Po mėnesio mano veido oda pasakė man didelį ačiū. Dingo raudonis, sumažėjo spuogų kiekis.

Aišku, plaukus teko nusikirpti, nes nualintų ir sudegintų plaukų atgaivinti jau nebe pavyko. Ataugę plaukai sveikesni ir gyvybingesni.

Dabar praėjo kokie 20 metų nuo tos dienos. Galiu sau leisti nusipirkti bet kokias kosmetines priemones, bet iki šiol nenoriu jų naudoti kasdien. Makiažą ir šukuoseną darausi tik per šventes ar kokiomis ypatingomis progomis. Ir jaučiuosi tikrai puikiai.

Linkiu visoms merginoms, panelėms, moterims suprasti, kad makiažas nėra būtinybė. Tai yra priemonė ypatingoms progoms. Kasdien jūs atrodote nuostabiai, todėl slėptis po storu makiažo sluoksniu tikrai neverta.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)