Pastebėjau, kad mano išvaizda priklauso nuo savijautos. Jeigu šypsausi, džiaugiuosi kiekviena akimirka ir smulkmena, tuomet akys spindi. Veidą puošia šypsena, plaukai plaikstosi vėjyje, oda švelni it kūdikio. Atrodo, kad net siela dainuoja. Kai nuotaika niūri ar kai esu pikta ir nervinga, plaukai tampa nepaklusnūs. Veliasi, išsausėja, oda šerpetoja, papilkėja, nagai pasidaro trapūs ir lengvai lūžta. Žodžiu, kūnas ir organizmas stipriai ir staigiai reaguoja į vidinę būseną.

Išorinė išvaizda tiesiogiai priklauso nuo savijautos ir valdančių emocijų. Kai spinduliuoju gėriu, pasitikėjimu ir gražiomis emocijomis, mano kūnas atsilygina tuo pačiu. Niekada nesilankau salonuose dėl įvairiausių procedūrų. Du kartus per metus pakerpu plaukus.

Naudoju lietuviškus šampūnus bei balzamus su dilgėlėmis, ramunėlėmis, šaltalankiais ir medumi. Prieš džiovinimą patepu aliejuku. Veido ir kūno odai naudoju taip pat lietuvišką kremą, kuris man labai patinka ir tinka. Du kartus per mėnesį šveičiu odą kava su medumi. Jokių stebuklingų priemonių neturiu ir nesivaikau reklamų.

Anksčiau naudodavau kosmetinį žibalą plaukams. Tikrai labai efektyvi priemonė. Plaukai sustiprėja ir žvilga. Dabar šią priemonę naudoja paauglės dukros. Jaunesnė tepdavau blakstienas ricinos aliejumi. Norėjau stiprių ir ilgų blakstienų. Galiu drąsiai teigti, kad tikrai veiksminga.

Yra daugybė brangių priemonių, liaudiškų receptų ir lietuviškos produkcijos, kurios padeda puoselėti išorinį grožį. Tačiau vidinį grožį puoselėja pats žmogus. Kai žmogus myli save ir viską, kas jį supa, jis savaime tampa gražus. Net brangiausios operacijos ir prabangios priemonės nesukurs gero ir švytinčio žvilgsnio, jeigu viduje gyvens neigiamų emocijų užvaldyta ragana.

Mano receptas labai paprastas ir nemokamas. Tai – meilė!
Tik mylintis, mylimas ir pasitikintis žmogus atrodo tvarkingai ir gražiai.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją