Taigi, receptas būtų toks:

1 šaukštas želatinos ir 3 šaukštai karšto vandens. Reikia gerai išmaišyti, kad būtų vientisa masė, palikti ir palaukti. Po 15 min. įdėti 1-2 šaukštus savo plaukų kaukės (jei neturite, galima naudoti kondicionierių).

Iš pradžių gerai išplaunu galvą šampūnu ir kondicionieriumi. Paskui želatinos kauke gausiai ištepu plaukus per visą jų ilgį, neliečiant šaknų. Vėliau apgaubiu plaukus polietileno maišeliu, ant viršaus užsirišu šiltą skarelę arba rankšluostį. Mane labai nustebino rezultatas. Plaukai atrodo kaip po laminavimo: labai blizga, minkšti kaip šilkas ir lygūs.

Tiesiog negaliu atsidžiaugt savo plaukais ir šios želatinos kaukės poveikiu.

Mano plaukai – sausi, tai dažnai darau ir lengvą drėkinančią kaukę. Sumaišau kiaušinio trynį su vienu šaukštu alyvuogių aliejaus. Gautų mišiniu ištepu plaukus ir palaikau 10 minučių, vėliau viską išplaunu šaltu vandeniu. Ir tada naudoju šampūną. Plaukai tampa labai minkšti ir pamaitinti.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)