Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Pirmiausia, ir, mano manymu, svarbiausia, yra kokybiškas miegas, tad tausokime savo sveikatą ir miegoti eikime kiek ankstėliau. Sakoma, sveikiausia miegoti 7-8 val., tad tiek laiko ir vertėtų skirti miegui.

Tik nubudus, siūlyčiau neieškoti mobiliojo telefono, kurio informacijos sraute greičiausiai rasite negatyvios informacijos, kuri suerzins ir sukels įtampą, o minutėlę giliai pakvėpuoti, pasirąžyti lovoje. Na, o jei dar atliktumėte keletą tempimo pratimų, manau išlipti „ne ta koja“ iš lovos, tiesiog nepavyktų.

Sutelkite dėmesį į kvėpavimą, nes ten, kur dėmesys, ten ir energija. Labai šauni praktika kvėpuoti diafragma – sutelkiamas kvėpavimas „pilvu“. Toks kvėpavimas aprūpins organizmą deguonimi, sustiprins raumenis.

Visada turiu šalia lovos stiklinę vandens. Vandenį galima paskaninti citrinos griežinėliu, mėta ar kitu mėgiamu ingredientu.

Vėliau – kontrastinio dušo laikas. Šaltas, šiltas, šaltas – tai labai teigiamai paveiks bei išbudins organizmą. Kartais visai smagu ir nuteikia pozityviai duše sukalbėti kokia mantrą, pvz.: „Nuplaunu nuo savęs visą blogį, negandas ir pasilieku tik sveikatą, grožį, teigiamas emocijas.“

Pagražinus sielą, galima užsiimti ir išorės grožiu. Mėgstama dušo želė, kokybiškas šampūnas ir kaukė, kokybiški veido ir kūno kremai. Bet ne viskas iš karto. Taip pat – lašelis kvepalų, tačiau prisiminkite, jog skaniausiai kvepia švara.

Toliau – gaivus dienos makiažas, tvarkingi drabužiai ir jūs jau pasiruošusi užkariauti pasaulį. Tik prieš išeinant pro duris nepamirškite nusišypsoti veidrodyje. Viskas bus gerai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją