Lietuvoje labai didelė problema yra benamiai gyvūnai. Kol kas, deja, realiai šios problemos nesiima spręsti niekas. Valdžiai visiškai nesvarbu, sostus pasidalino ir „augina pilvus“ laimingi ir niekur problemų nemato.

O paprasti žmonės gali labai nedaug. Kaip sakoma, vienas lauke ne karys. Mes stengiamės ne kalbėti, o daryti kiek tik tai įmanoma, kad sumažintume benamių kačių skaičių gatvėse. Tam yra šiuo metu vykdoma PSP programa. Pagauk-sterilizuok-paleisk.

Tai yra daroma tam, kad tos vargšės benamiukės bent jau nesidaugintų ir nevestų į pasaulį dar daugiau niekam nereikalingų kačiukų. Šiuo metu pas mus gyvena dvi PSP katytės. Daugiau ir narvų laisvų neturime ir galimybių. O labai labai reiktų sterilizuoti dar Vingio parko katytes. Tačiau kol neatsiskaitysime su klinika už šitas dvi – negalim imti kitų. O dvi sutvarkytos katytės, tai nuo 8 iki 12 kačiukų mažiau pavasarį ir tiek pat mažiau rudenį. Sudėjus išeina visai neblogai. Tačiau mūsų laukinukės nesulaukė dėmesio ir nesulaukė nė vieno euro aukos. Deja, vadinasi, kitos katytės lieka nesutvarkytos ir greitai ves vaikučius, tada jau gausim SOS signalą –PrPR padėkite, paimkite, o paimti neturėsime kur, nes mūsų globotiniai niekaip neranda namų.

Todėl maldaujame, padėkite užbėgti įvykiams už akių, padėkite sutvarkyti lauko katytes dabar, kol dar laikas, kol dar neprasidėjo pagalbos prašymai su mažais kačiukais. Maldaujame. Padėkite padengti PSP kačių skolą klinikoje.

Pinigus galima pervesti tiesiai Filaretų klinikai, prieš tai paskambinus mums ir pasakius, kad pervedėte tiesiai į kliniką. Paskyroje reiktų parašyti „Makatukams PSP katėms“.

Žvėryno veterinarijos klinika, Vilnius, Filaretų g. 35. Tel.: 869817724.

Sąskaita, į kurią tiesiai klinikai galima pervesti pinigus PSP kačių skolai padengti:

Swedbank LT237300010083765932 – Žvėryno veterinarijos gydykla, im. kodas 124654130. Būtinai paskirtyje nurodant „Makatukams PSP katėms“.

Mūsų sąskaita: Paskirtimi „PSP katėms“, VšĮ „Makatukai“

Banko sąskaita: LT76 7044 0600 0807 2913.

Paypal: info@makatukai.lt.

Įmonės kodas: 304164509.

El. paštas: info@makatukai.lt

Teirautis: 864024388, 863826042.

Tinklapis: makatukai.lt