Visi namai buvo apibėgti daugybę kartų, juokėmės, kad jis turbūt bijo, kad tie namai kažkur pasibaigs, ar tą laisvę kažkas apribos, kaip sako – gyvenk šia akimirka...

Tai kačiukas, su kuriuo niekada nebus nuobodu, jis Jums padės ir skalbti ir indus į indaplovę sudėti, ir šaldytuvą kartu patikrins, ir iš vidaus, ir iš išorės, netgi į vonios kambarį be jo nenueisi, o atėjus nuovargiui murkdamas priguls šalia pailsėti.

Vėjas – paaugliškos energijos ir taip gražiai žydinčios vaikystės kupinas kačiukas. Į jį žiūrint visada nusišypsai, nes jo neišsenkantis entuziazmas tyrinėti pasaulį atrodo tai, ko visiems mums reikėtų pasimokyti.

Vėjui šiuo metu yra 5 mėn., jis yra tvarkingas ir naudojasi dėžute, labai mėgsta myluotis ir bučiuotis, tik piršteliu palietus ima murkti, o ryte visada pasisveikins besiglaustydamas. Visi namai – jam platus žaidimų pasaulis, tad ieškome jam šeimininkų, kurie namuose nebijo energingo ir žaismingo gyvūno ir augintinio gerą nuotaiką vertina labiau nei tvarkingai sudėliotus daiktus. Vėjas tikrai ne graži namų puošmena, jis – namų siela ir energija. Manome, kad Vėjui geriausi šeimininkai būtų jauni žmonės, be mažų vaikų, taip pat be vyresnio amžiaus kitų katinų, nes tiesiog kačiukas savo noru nuolat žaisti vyresnėlius vargina ir erzina. Tikime, kad jis būtų puikus draugas jaunam katinui ar šuniui, į mūsų katinus tik atvykęs reagavo labai pozityviai, norėjo pažindintis, iš karto bandė žaisti, draugystė, deja, neužsimezgė iš mūsų vyresnėlių pusės.

Taigi skelbiame namų paieškas! Dėl kačiuko kreiptis tel. 868496937 (jeigu neatsiliepsiu, kai tik galėsiu perskambinsiu), el. p. ausra.rekasiute@gmail.com arba asmenine žinute feisbuke.

Kačiukas yra Vilniuje.