Deja, jei anksčiau dar važiuodami į tokius iškvietimus pajuokaudavome, kad vietoj vieno atsivešime kaip visada dar kelis neplanuotus, tai dabar šis juokas jau tapęs liūdna realybe. Po kelių dienų paaiškėjo, jog kačiukas turi dar kelis brolius/seses, visi jie sergantys, o jų laukinukė mama jau 10 metų gyvena tame kieme ir veda niekam nereikalingus, gatvėje žūstančius kačiukus.

Parsivežėme 2 sergančius mažylius. Vieno kačiuko, dar nepavyko išvilioti iš tarpo tarp namų, tad ir jo mamą kol kas palikome, kad mažylis neliktų vienas. Rytoj vėl tęsime darbus ir vyksime gaudyti likusio mažylio su mama.

Draugai, savo kambarėlyje turime sunkiai suvokiamą kiekį mažylių... Nemaža dalis – štai tokių, sergančių, kurie be mūsų pagalbos gatvėje jau būtų mirę. Kiekviena tokia gyvybė reiškia, kad kasdien kaip ritualą turėsime kartoti daugybę procedūrų, kurių dėka jie pradės sveikti. Procedūrų, vaistų, vitaminų, kurie kainuoja didelius pinigus. Mes suprantame, kad ne kiekvienas gali priglausti ir gydyti sergantį gyvūną, galų gale, ne kiekvienas turi norėti tą daryti, tačiau kartais nebūtina vienam versti kalnų, užtenka mažo indėlio, kad padėtum.

Jei galite nors trupučiu prisidėti prie Gedvydžių gatvės mažylių gydymo, paaukoti galite: VšĮ Naminukai; A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank).

Norėdami pasiteirauti dėl kačiukų sveikatos, skambinkite 8 648 30077 VšĮ Naminukai, Vilnius.