Jis buvo rastas Pagiriuose. Mes nežinome, kiek žmonių lietui pliaupiant skubėjo į namus jo nematydami (o gal nenorėdami matyti), tačiau atsirado vieni, kurie sustojo ir pakeitė viską iš esmės. Jie ne tik sustojo, o negailėdami savo laiko, jėgų ir pinigų iš karto nuvežė Džekį (taip pavadino sužeistą šuniuką) į vet. kliniką, kur buvo padarytas rentgenas, kraujo tyrimai, paskirti vaistai, lašelinės ir operacija, kurios dabar ir laukia Džekis.

Džekiui nustatytas gan sudėtingas dubens lūžis, stipriai sutrenktos ir ištinusios kepenys. Operacija numatyta antradienį (iki to laiko labai svarbu pakelti kepenų parametrus), dėl to šiuo metu Džekiui suteikiama visapusiška pagalba, kad stiprėtų. Laukiančios operacijos kaina – nuo 200 Eur, vėliau, jei viskas pasiseks – reabilitacija ir savaitės stacionaras (nes jį išgelbėję žmonės bus išvykę į užsienį ir kurį laiką negalės jo globoti).

Pagelbėkime Džekiui bendromis jėgomis! Juk mes galime susivienyti dėl šunelio, kuris tapo neatsakingo vairuotojo auka? Sutikime, kad žmogui, kuris atsitiktinai atsidūrė Džekio nelaimės vietoje, yra nelengvas iššūkis skubiai surinkti visą reikiamą sumą Džekio gelbėjimui, todėl „Naminukai“ pažadėjo nepalikti bėdoje ir apmokėti bent dalį operacijos.

Draugai, jei tik galite prisidėti bent po truputį, prašome, nelikite abejingi. Paaukoti operacijai galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodant „Džeki, gyvenk!“.

Jei norite pasidomėti Džekio sveikata, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).