Kreipiamės į visus geros valios žmones. Padėkite mums nenusisukti nuo sunkiai sužalotų gyvūnų. Negalime palikti bėdoje kirmijančio katino, kad ir kaip būtumėm persipildę. Labai trūksta paramos sužalotiems gyvūnams gydyti.

Amūras negalėjo laukti nė minutės. Gavome pranešimą, kad Kalvarijų g.150, 4 laiptinėje guli naminis katinėlis, tačiau jau nereaguoja į maistą, nugaroje – baisi žaizda, o žaizdoje – kirmėlės. Tai kaip tokį paliksi?

Skubiai radome transportą (ačiū Halinai) ir murkiantis ligoniukas buvo nugabentas į gydyklą. Tuoj pat jis buvo ir operuotas. Teko šalinti nemažai nekrotizuotų, musių lervų pažeistų audinių, gerai išvalyti žaizdą. Nesistebėkite, ant pūvančios žaizdos vasarą sėda muses ir deda kiaušinius.

Išoperuotas, išmaudytas, sutvarkytas nuostabus Amūras jau atsigavo po operacijos. Labai ieškome jam globos. Neturime lėšų katinėlio laikyti stacionare, o paleisti tikrai nenorime. Katinas pateko į bėdą ne šiaip sau – Amūras buvo naminis, kastruotas, prižiūrėtas ir mylėtas katinas.

Tik kurgi jo šeimininkai? Kol jie neatsirado, nelaimėlis tapo mūsų atsakomybe. Paprastai tokiais atvejais šeimininkai ir neatsiranda… (bent jau šio katino, panašu, niekas neieško).

Labai prašome paramos ir ieškome globėjo, kuris galės Amūrą globoti iki tol, kol jam surasime namus.

Amūras – labai geras, švelnus glaustūnas, tikras „pleistras“ kūnui ir sielai. Jam maždaug 5-6 metai. Bendraujantis, kantrus, taikus, išauklėtas ir tvarkingas. Ko gi dar reikia? Labai ačiū už pagalbą.

Kreiptis dėl paramos ir globos galite el.p. info@rainiukas.lt.