Katinėlis ir šeimininkės nebuvo labai prižiūrimas, jo ausytėse knibždėjo erkės. O tai, kad jas reikia išnaikinti, tikriausiai net nebuvo suprantama, na ir kas, kad katinas krato galvytę ar kasosi ausį.

Būnant sanitarinėje tarnyboje, Lemūrui prasidėjo ausies uždegimas – ausytė ištino, joje pradėjo kauptis skystis. Todėl Lemūrui net prireikė operacijos.

Po operacijos Lemūriuko ausytė nulinko, todėl dabar juokaujame, kad jis tapo pusiau veislinis – škotų nulėpausis. O šiaip tai ne ausyje esmė. Lemūro labai geras ir mielas charakteris. Jis labai draugiškas, geras. Lemūras yra kastruotas, sveikas, tvarkingas katinas, apie 2 metų amžiaus. Šiam pusiau „škotų nulėpausiui“, ypatingai meiliam katinui, ieškome atsakingų ir rūpestingų šeimininkų, nes katinas tikrai jų nusipelnė.

Jei norite priglausti Lemūrą – tikrą meilūną, ir savo namuose, turėti geraširdį ir draugišką katiną, skambinkite tel. 8 653 54 521, 8 652 44 093 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com.

Lemūras globojamas prieglaudoje, esančioje Skydo g. 44a, Vilniuje. Daugiau mūsų globotinių nuotraukų rasite mūsų svetainėje „Beglobis“.