O iš ten geri žmonės skubiai nuvežė į kliniką. Iškenčiau tris žandikaulio operacijas, netekau pusės uodegos. Pas savanorę buvau nupraustas, gydomas ir lepinamas skaniu maistu, atgavau savo žavesį. sustiprėjau ir tapau tikru gražuoliu. Noriu jums padėkoti už finansinę pagalbą, kurios dėka aš buvau pagydytas.

Bet man pradėjo skaudėti burnytę. Aš tapau irzlus, piktas. O atsitiko štai kas. Mano iltiniai dantys pradėjo žaloti dantenas, kurios ištino ir prakiuro. Iltys iki pusės įsirėžė į dantenas ir iš skausmo nebegaliu valgyti. Gydytojas nusprendė mane operuoti ir sutrumpino iltinius dantukus, juos sutvarkė ir užplombavo. Klinikai likome skolingi 88,71 eurų. Mano dantenos labai sužalotos, joms gydyti reikia specialios pastos – „Stomodine“. Ir vėl noriu paprašyti jūsų finansinės pagalbos, ar galėtumėte pagelbėti mano geradariams, kad jie padėtu man pasveikti? Labai noriu pasveikti. O taip pat vėl skaniai valgyti.

Man padėti galite pervesdami paramą į sąskaitą, paskirtyje būdinai nurodykite mano vardą: „Ramziui“. Sąskaitą rasite interneto svetainėje „Beglobis“. Padėti man gali ir išvykę gyventi svetur, aukodami per „PayPal“. Jei jums rūpi, kaip aš jaučiuosi, paklausti galite mano dabartinės globėjos, paskambinę jai tel. 8 610 62 106 arba parašę el. paštu info@beglobis.com. Didelis MIAU.