Juk kažkaip net nepatogu, kai toks gyvas priekaištas įsitaiso prie laiptinės ir atvirai verkia, atvirai serga, atvirai praranda vieną akytę ir vis tiek niekur nesitraukia, nesislepia nuo žmonių, priešingai – pasakoja visiems kaimynams savo liūdną istoriją. Ir laiko juos savais, o jie ją – svetima...

Paaugliukė Troja į „Naminukų“ globą pateko išsekusi, plonytė, su viena stipriai ašarojančia akyte. Prireikė laiko, nuoširdaus rūpesčio ir šiltų paglostymų, kad Troja taptų tokia, kokią pristatome šiandien. Na, o šiandien ji blizganti, atsigavusi, maždaug 7 mėn., jau sterilizuota, skiepyta, švari ir tvarkinga.

Net ir gyvendama lauke Troja buvo kitokia, galbūt dėl to ir sulaukė pagalbos, nes visada norėjo parodyti, kad ji ne „laukinukė“, kad ji tiki, kad kažkur jos laukia vietelė ten, kur laiptinės gilumoje paslaptingai išnyksta žmonės įsitaisę savo namuose. Ir ji svajojo būti kažkur ten, šalia jų, ne prie laiptinės...

Aišku, tokių katyčių kaip Troja visos viltys rasti namus sudėtos į šventinį laikotarpį, kai viskas pasidengia stebuklingomis dulkėmis ir tiesiog jauti, kad tai pats tinkamiausias laikas įvykti kažkam nepaprasto!

Troja – dėmesinga, švelni, be galo gražių spalvų, o vaikystėje prarasta akytė taip gražiai sugijus, kad, rodos, viskas taip ir turėtų būti, lyg tai nebūtų joks trūkumas, o detalė, kuri suteikia jai ypatingą išraišką, leidžiančią būti išskirtine katyte Troja.

Ji puikiai sutaria su kitais gyvūnais, greitai prisitaiko naujoje aplinkoje. Jei Jūsų namai gali būti ir Trojos namai, o Jūsų širdis gali tapti jos širdelės užuovėja, skambinkite Trojos laikinai globėjai tel.nr. 8 605 46795 (Vilnius).