Kai už lango taip lyja lietus, o oras nenumaldomai vėsta, visai nesinori kišti nosies laukan. Tada ir supranti, kad esi labai laimingas, turėdamas namus. Namus nori turėti ir šie mieli mažyliai.

Simsimas – nuostabus mažas ėdrūnas, turintis siamo kraujo. Labai mielas, švelnus, draugiškas, padykęs, sveikas (nuparazitintas), tvarkingas.

Maiva (nuo žodžio pamaiva) arba Maizga – geros nuotaikos ir neišsenkančios energijos užtaisas. Kad ir be proto graži, tai dar ir meili, draugiška, tolerantiška. Puikiai sutaria su visais ir kaip tikra trispalvė pažada atnešti į Jūsų namus daug laimės. Katytė sveika, nuparazitinta.

Skuteris – meilė seilė nors prie žaizdos dėk, pats meiliausias iš visos vados nuostabus rainiukas.

Harlis – rainiukas, baltomis letenėlėmis ir balta pasmakre. Drąsumu broliui šiek tiek nusileidžia, bet paėmus į rankas murkia, murkia, murkia.

Baikas - niekaip neperžengia per savo baimes, tiesiant ranką šiek tiek gūžiasi, tačiau ilgiau paglosčius atsipalaiduoja, namuose prie žmogaus greit būtų prijaukintas.

Čioperis – iš brolių pats mažiausias, toks geriečių gerietis, tik jam dar truputį baisu.

Korsika – baltai pasidabinusi rainiukė, labai daili ir padykusi, mėgsta glaustytis, tik pamačiusi žmogų murkia, iškart lenda po ranka, prašo glostymų (artimiausiu metu planuojami skiepai ir sterilizacija).

Kipras – labai panašus į Korsiką tiek išvaizda, tiek charakteriu (artimiausiu metu planuojami skiepai ir kastracija).

Sumatra – labai daili juodai balta bailiukė. Jai skubiai reikia namų ar globos, kur gautų daugiau žmogaus dėmesio, kadangi pamačiusi žmogų tik šnypščia. Šiek tiek meilės, dėmesio ir žmogaus kantrybės padėtų atsileisti jos širdelei (artimiausiu metu planuojami skiepai ir sterilizacija).

Jeigu Jums patiko vienas ar keli katinėliai, esate tvirtai apsisprendę suteikti jiems namus, skambinkite globėjai Dianai tel.nr. 867724366 , rašykite el. p. dincikas@gmail.com.

Katinėliai gyvena Kaune.