Stebukliukė - trijų spalvų Mis „Slaptoji agentė“. Visur ji lenda, viskas jai įdomu, būtinai patikrinama ir apžiūrima. Žiūrėk, jau grįžta iš kažkur apsivyniojusi voratinkliais! Landi, vikri, smalsi ir labai savarankiška.

Niurka - juodai balta mažoji elektrikė. Rami, mąsli, tyli ir be galo protinga. Kitaip sakant: mažiau kalbų - daugiau darbų. Mėgsta laidus pagraužti (tyliai ir kukliai, žinoma), viską stebėti iš toliau ir prieiti pačiu netikėčiausiu metu. Paslaptinga ir išradinga.

Liuksas - pats didžiausias, drūčiausas ir riebiausias iš visų keturių mažylių. Toks visuomet „kompanijoje”. Draugauja su visais, iš paskos eina, per kojas kariasi ant rankų. Apvalus gerietis - tikras draugas, skleidžiantis džiugią nuotaiką. Drąsus ir žaismingas. „Liuks“ katinas.

Čiukas - lyg pats vardą išsirinkęs būtų mūsų mažasis paršiukas. Valgyti - pats svarbiausias ir neatidėliotiniausias dienos reikalas. O jau koks čepsius (taip godžiai ir su malonumu „punta“ pienelį). Čiukutis taip pat labai draugiškas ir žaismingas, kaip ir brolis, lipa ant rankų per kelnių klešnes.

Dabar jau mūsų mažyliai rezervuojami. Dovanojami bus balandžio pradžioje.

Tikras stebuklas, kad pavyko visus juos išauginti ir visi išgyveno. Išgelbėti bejėgiai, akli ir niekam nereikalingi sniego pūsny. O dabar jau daugiau nei pusę kilogramo sveria! Ačiū globėjai Mildai ir visiems, prisidėjusiems prie kokybiško maisto, vitaminų, apžiūrų pas gydytojus, vaistų ir kitų reikalingų globos priemonių.

Labai prašome nenusisukti ir pagelbėti toliau išmaitinti šią nuostabią kačių šeimyną.

Pamažu nutrauksime pienelį. Trys mažyliai jau kuo puikiausiai valgo konservus, bet pieną gydytojai rekomenduoja dar palikti. Todėl reikalingas visas kompleksas - pienas, konservai, sausiukai.

Pieno skardinė, kurios jau nebeužtenka dviems dienoms net ir primaitinant konservais, kainuoja apie 30 Lt;

Konservų 100 g kainuoja apie 4-5 Lt (o tokį pakelį dalinasi du kačiukai, po kelių dienų tokio pakelio reikės vienam katinėliui per dieną);

Sausiukų reikia kokybiškų ir labai maistingų, skirtų patiems mažiausiems. Jų yra įvairių, dar nebandėme: 12-45 Lt už 1 kg.

Tuomet mūsų laukia dar vaistai nuo parazitų ir probiotikai.

Taip, tokių mažylių išlaikymas daug brangesnis nei didžiulio, stambaus šunelio ar net dviejų. Laimei, jie sėkminai vystosi ir auga. Padėkite mums juos palydėti į naujus namus laimingus ir sveikus. Ačiū labai!

Susisiekite: +370 615 58898; +370 689 73782; info@rainiukas.lt („Rainiukas“ VšĮ)