Šie nutikimai dar nieko, kai neprivalai kontaktuoti su tais keleiviais. Visgi vienas vakaras įsiminė ne iš gerosios pusės, kai važiuojant namo, po dienos darbų, į autobusą įlipo keli įžūlūs jaunuoliai.

Jie atsisėdo priešais mane, garsiai juokėsi ir pasirodė tikrai nemalonūs tipai. Grupės drąsuolis pradėjo kabinėtis prie aplinkui sėdinčių merginų. Vienai plekšnojo per petį, o jai atsisukus, juokėsi, kad tai ne jo darbas. Stebėjau tą cirką ir mintyse galvojau, kad tik greičiau šie jaunuoliai kur nors išliptų.

Visgi minėtai merginai kitoje stotelėje išlipus, įkyrusis vaikinas atsisuko į mane ir laikydamas rankose gazuoto gėrimo butelį, juo pradėjo iš apačios man kelti kelnių klešnę. Paprašiau, kad liautųsi, tačiau jis apsimetinėjo toliau kvailiu. Man nusisukus, vėl pabandė tą patį daryti. Tada atsistojau ir nuėjau į kitą vietą, o jis su draugeliais juokėsi iš šios situacijos.

Gaila, kad tuo metu pabijojau pastatyti juos į vietą, bet dabar manau, kad visus tokius sau per daug leidžiančius reikia mokėti pastatyti į vietą ir jie neturi jokios teisės užkabinėti nepažįstamų žmonių.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.