100-mečio „Tautiška giesmė“ gali tapti didžiausiu kada nors pasaulyje įgyvendintu flash mob‘u.

Kviečiame DELFI skaitytojus ne tik giedoti drauge, bet ir padėti šiam išskirtiniam įvykiui tapti matomu visame pasaulyje.
Fiksuokite įspūdingiausias savo giedojimo akimirkas, kad ir kur būtumėte – miesto aikštėje, ant dangoraižio stogo, kalnų viršūnėje, lėktuve ar greitkelio viduryje.

Parodykime, kad mūsų pasaulyje – 4 milijonai! Tegu visas pasaulis sužino apie tokią tautą kaip Lietuva, kuri gyva visam pasauly tvirtu ryšiu tarp mūsų, Lietuvos žmonių!

Vaizdo įrašo pradžioje išsakykite savo palinkėjimą tautiečiams visame pasaulyje ir būtinai prisistatykite – įvardinkite kokioje šalyje, mieste ir vietoje giedate, iš kur esate, savo bendruomenės ar organizacijos pavadinimą, vardą.

Taip pat DELFI platformos 2 laukelyje nurodykite bendruomenės pavadinimą, o 4 laukelyje būtinai įrašykite šalį, miestą, vietą. 5 laukelyje įdėkite savo videoįrašą. Tam padaryti spauskite apačioje pilką mygtuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)