„Pradėjau ieškoti papildomo darbo ir tai buvo pirmas pasitaikęs skelbimas. Ačiū, daugiau ir nebenoriu ieškoti“, – teigė mergina.

Jos atsiųstame darbo skelbime rašoma, kad darbas tinka visoms merginoms, kurios „nemato nieko blogo“ tokioje veikloje.

„Labas, turiu pasiūlymą tau darbo. Darbas būtų nešioti kelnaites, tau reikėtų panešioti jas dieną, po to atvykęs jas paimčiau ir parduočiau. Pirma tektų perdavinėti savo kelnaites, bet laukiu bėgant planuoji pirkti ir jas perdavinėti. Darbas tinka visoms merginoms, kurios nori tuo užsiimti ir nematančios nieko tame blogo. Apie uždarbį nieko daug negaliu pasakyti tik kad tai labiau papildomi pinigai nei pagrindinis uždarbis, nesu to daręs, bet kaip įsivaizduoju pinigais skųstis neteks“, – teigiama darbo pasiūlyme.

DELFI anksčiau buvo skelbęs, kai eksperimento tikslais keisčiausius dalykus siūliusi parduoti žurnalistė sulaukė daug susidomėjimo jos dėvėtomis kelnaitėmis. Pasak jos, tai tikrai turėjo būti gera mintis verslo idėjai.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)