Praeitą savaitę DELFI skaitytojai siuntė naujienas ir tekstus įvairiausiomis temomis, kurios buvo publikuotos Piliečio rubrikoje. DELFI atrinko labiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusią naujieną.

Girti vairuotojai kelyje vis dar gaji problema Lietuvoje, todėl praėjusios savaitės pilietiško DELFI skaitytojo Almanto atsiųstas vaizdo įrašas ne veltui sulaukė dėmesio ir palaikymo. Jam įteiksime „Iphone X“ ir palinkėsime toliau būti budriu, nepraleisti pro akis svarbių įvykių.

„Kasdien pamatome ar išgirstame daug naujų dalykų, kuriais dalijamės su artimaisiais. DELFI siūlo naujienomis dalintis su visa Lietuva! Sveikiname nugalėtojus, kurių naujienos sulaukė geriausio redakcijos įvertinimo, o kitus kviečiu dalyvauti ir siųsti viską, kas vyksta aplink Jus“, – sakė DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė – Vnarauskienė.

Ansktesnės savaitės nugalėtoja Inga, informavusi apie mokinių kančias per karščius mokyklose, DELFI komentavo, kad tikrai nesitikėjo, kad ką nors laimės.

„Net nesitikėjau, kad kažką laimėsiu. Tik nebegalėjau tylėti ir žiūrėti, kaip vaikai kankinasi, džiaugiuosi, kad kažkas atkreipė dėmesį ir ėmėsi veiksmų“, – DELFI sakė ji.

Taip pat apie paliktus vaikus įkaitusioje mašinoje pranešusi DELFI skaitytoja Indrė neslėpė emocijų.

„Super, ačiū labai! Pilietiški žmonės verti to! Ačiū labai“, – dėkojo moteris.

Raginame bandyti laimę ir dalintis naujienomis kitus DELFI skaitytojus. Būtinai nurodykite kontaktus, kuriais su jumis galėtume susisiekti dėl laimėjimo: vardą ir pavardę, el. paštą ar telefono numerį.

DELFI skaitytojai apie savo užfiksuotus įvykius ir naujienas gali pranešti naudodamiesi mobiliąja DELFI versija arba DELFI mobiliąja programėle: skiltyje „atsiųsti naujieną“ galima įrašyti tekstą apie naujieną, įkelti nuotraukas ar vaizdo įrašus. Kiekvieną savaitę iš visų, paskelbusių naujienas, DELFI redakcija išrinks tuos, kuriems atiteks po vieną telefoną „iPhone X“ arba „Samsung Galaxy S9+“.

Iš viso bus išdalinti 6 naujausi mobilieji telefonai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)