Praeitą savaitę DELFI skaitytojai siuntė naujienas ir tekstus įvairiausiomis temomis, kurios buvo publikuotos Piliečio rubrikoje. DELFI atrinko labiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusias naujienas.

DELFI skaitytojas Marius, kuris turi dažnai vežioti sunkiai sergantį artimąjį į Santariškių ligoninę ir nebegalėjo pakęsti naujos stovėjimo aikštelių kainų tvarkos, visą problemą išdėstė šiame tekste ir pridėjo tai iliustruojančias nuotraukas.

DELFI skaitytoja Aleksandra pasidalino kelyje įvykusia ekstremalia situacija, kuri buvo greitai išspręsta tik pilietiškų lietuvių dėka. Ši pozityvi naujiena buvo gerai skaitoma ir ja tautiečiai noriai dalinosi feisbuke.

Mariui dovanojame „iPhone X“, Aleksandrai – „Samsung Galaxy S9+“, atsiimti galite DELFI redakcijoje iki birželio 8 d.

„Kasdien pamatome ar išgirstame daug naujų dalykų, kuriais dalijamės su artimaisiais. DELFI siūlo naujienomis dalintis su visa Lietuva! Sveikiname pirmuosius nugalėtojus, kurių naujienos sulaukė geriausio redakcijos įvertinimo, o kitus kviečiu dalyvauti ir siųsti viską, kas vyksta aplink Jus“, – sakė DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė – Vnarauskienė.

Taip pat nemažai dėmesio sulaukė DELFI skaitytojo Arvydo atsiųstas tekstas apie telefoninius sukčius ir raginimas skaitytojams būti pilietiškais, padėti vyresnio amžiaus giminaičiams nepakliūti į jų pinkles.

Raginame bandyti laimę ir dalintis naujienomis kitus DELFI skaitytojus. Būtinai nurodykite kontaktus, kuriais su jumis galėtume susisiekti dėl laimėjimo: vardą ir pavardę, el. paštą ar telefono numerį.

DELFI skaitytojai apie savo užfiksuotus įvykius ir naujienas gali pranešti naudodamiesi mobiliąja DELFI versija arba DELFI mobiliąja programėle: skiltyje „atsiųsti naujieną“ galima įrašyti tekstą apie naujieną, įkelti nuotraukas ar vaizdo įrašus.

Kiekvieną savaitę iš visų, paskelbusių naujienas, DELFI redakcija išrinks du, kuriems atiteks po vieną telefoną „iPhone X“ arba „Samsung Galaxy S9+“.

Iš viso bus išdalinti 6 naujausi mobilieji telefonai: kiti laimėjimai bus skelbiami birželio 4 ir birželio 11 dienomis 15 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją