Dabar situacija tokia, kad dėl eilinio Vilniaus miesto valdžios apsižioplinimo ir vėl kenčia paprasti vilniečiai, o viena pagrindinių miesto arterijų – Geležinis Vilkas – piko metu tapo labai sunku važiuoti.

Tai ką, #AČIŪŠIMAŠEU, kad Vilnių darai miestu, kuriame nebesinori gyventi.

Geležinio Vilko gatvė ir taip pilna automobilių, ypač piko metu, tai visi žino ir susitaikė. Tačiau panaikinus papildomą žalią rodyklę Baltupio – Ateities gatvių sankryžoje, Geležinis vilkas tapo nebepravažiuojamu.

Automobiliai, sukantys iš Geležino Vilko Baltupio gatve į Ateities gatvę, stovi milžiniškose spūstyse. Per žalią šviesoforo signalą pravažiuoja 5 automobiliai, žalias signalas ilgiau nedega, vairuotojai pikti, lenda vienas per kitą ir kelia dar didesnį sąmyšį.

Tai ponas mere, gal vietoj cirko atkovojant užgrobtą dviračių taką (kas yra sveikintinas žingsnis), bet kam tas maskaradas? Verčiau vietoj viso šito šou ir eilinės nevykusios savo viešųjų ryšių akcijos spręskite miesto problemas. Juk vertinsime jus už atliktus darbus, o ne surengtą cirką.

Ir tik dar vienas pastebėjimas. Kai Kaune buvo sutinkami sugrįžę žalgiriečiai ant scenos sveikinti vyrų atėjo ir Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, kurį susirinkę kauniečiai sutiko su ovacijomis ir aplodismentais. O jeigu toks sutikimas vyktų Vilniuje, kaip vilniečiai sutiktų savo merą? Čia tik mano spėjimas, bet manau, kad ponas Šimašius būtų nušvilptas taip, kad maža nemasirodytų. O jeigu sirgaliai būtų aršesni – dar ir šiukšlėmis ponas meras būtų apmėtytas. Tai čia tik pamąstymui.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja Vilniaus miesto savivaldybės Miesto ūkio ir transporto departamento Eismo organizavimo skyriaus vedėjas Tomas Kamaitis

Vilniaus miesto savivaldybės padaliniai neišdavė jokių leidimų dėl žalios lentelės ties raudonu šviesoforų signalu išmontavimo Ateities ir Baltupio gatvių sankryžoje (eismo kryptis iš Baltupio g. dešinio posūkio į Ateities g.). Šviesoforų priežiūros tarnyba gedimą pašalino ir užvakar žalia lentelė ties raudonu šviesoforu signalu buvo atstatyta.

Šiuo metu papildomai aiškinamasi minėtos lentelės dingimo priežastis (savivaldybė atsiuntė tekstą iliustruojančią nuotrauką kaip įrodymą, kad lentelė jau savo vietoje – red. past.).