Medinis namas sudegė nuo kraunamo riedžio, žmonės gaisro metu nenukentėjo, tačiau Nikonovų šeima liko kaip stovi. Nespėta išgelbėti net dokumentų ir kitų svarbių daiktų. Iš šeimos namų liko tik degėsių krūva ir neviltis, kad gyvenimas sugriuvo.

Pražūtingą gaisrą patyrusiai juodupiečių šeimai gyvenimą tenka pradėti nuo nulio: reikia visko, bet labiausiai reikalinga finansinė parama ir statybinės medžiagos namui atstatyti.

Geros valios žmonės kviečiami aukoti lėšų, buities technikos, baldų, mokyklinių reikmenų. Šeimos paauglės mergaitės prarado viską, neliko net sąsiuvinių ir kuprinių.

Rokiškio r. Juodupių m. socialinė darbuotoja Gintarė Čeičytė DELFI komentavo, kad vietos bendruomenė aktyviai padeda kuo gali, o pati šeima šiuo metu glaudžiasi pas senelius, tačiau papildoma piliečių pagalba reikalinga. „Visur iškabinome skelbimus, žmonės pamažu eina ir neša paramą. Mano turimomis žiniomis, mergaitės jau yra aprūpintos rūbeliais“, – sakė ji.

Pasak socialinės darbuotojos, šeimos namas visiškai sudegęs, reikia viską iš naujo statyti nuo pamatų.

Dėl paramos skambinti tel. 8 6343572 arba 868998663, pinigines aukas galima pervesti į Alos Nikonovos sąskaitą LT417300010028565430.

Mokėjimo paskirtyje reikia nurodyti žodį „Parama“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)