„Baisūs žmonės... Buvau prieš metus aplankyti draugių Palangoje. Viena dirbo parduotuvėje, kita – viešbutyje kambarine... Gyvenimo sąlygomis pasibaisėjau. Vienai buvo suteiktas apgyvendinimas garaže, tarp alaus statinių ir t. t. Antisanitarinės sąlygos. Atlyginimas juokingas...

Kita draugė, kur dirbo apartamentuose... Ji buvo apgyvendinta neįrengtoje palėpėje.. Paprasta pastogė tik kad lempa pakabinta buvo ir lova pastatyta... Sąlygos katastrofiškos ir darbas kiekvieną dieną, o darbdavys, moka 800 Eur už mėnesį, kai dirba kasdien... Dar laksto ir rėkauja.

Žmonės, dirbdami Nidoje, Palangoje ar Šventojoje savęs negerbia, tai jų negerbia ir darbdaviai. Pasiųskite tas palėpes su trupiniais nuo stalo ir 450 siūlančius darbdavius kuo toliau“, – rašė ji.

DELFI skaitytojai, ar ieškote sezoninio darbo? Jei taip, kur norėtumėte labiau dirbti – Lietuvos pajūryje ar užsienio valstybėje? Galbūt turėjote patirties su Lietuvos verslininkais? Ar jus tenkino suteiktos sąlygos? Pasidalinkite savo patirtimi, rašydami el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Sezoninis darbas“ arba spauskite apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)