Vaikinas atvirai pasakojo apie tai, kaip jam tobulino veidą plastikos chirurgai. Nebijodamas niekieno reakcijų, nors Lietuvoje tai visiškai nepopuliaru. Kas paskui nutiko, mane tiesiog pribloškė.

Visame feisbuke mirgėte mirgėjo laidos iškarpos su jo keliais sakiniais. Tūkstančiai komentarų ir visi jie kaimo lygio. Keiksmažodžiai, įžeidinėjimai ir žinoma daugelis jų – vyrai. Kelios merginos, tarp kurių buvau ir aš, stengėmės apginti, bet gal net ne Keną, o visus vyrus, kurie daugiau dėmesio skiria savo išvaizdai. Mūsų visuomenė neatsikrato sovietinių stereotipų, kur vyras – save prižiūrintis, kvepiantis, gal net ir grožio specialistų paslaugas išmėginanti asmenybė. O ne traktoristas, tepaluotomis rankomis, vadinantis moterį „boba“.

Kenas buvo pradėtas lyginti su Emma, kuri yra „like“ per graži darbui. Tačiau juk tai du skirtingi variantai... O ir kodėl Lietuva neturėtų turėti savo Keno? Kai visame pasaulyje jais net ir žavimasi. Bet žinote, kas blogiausia? Aš buvau viena tų, kuri nedrąsiai savo gražų atsiliepimą jam parašė privačiai. Aš didžiuojuosi asmenybėmis, kurios nebijo gyventi taip, kaip nori, ir dar išdrįsta garsiai pasakoti apie savo gyvenimo būdą, neužgauliodami aplinkinių.

Bet išsigandau tai padaryti viešai, nes būčiau sutrypta visų tų nepagarbių komentatorių, kurie tik ir laukia, ką ir kada aploti dėl savo nesėkmingo gyvenimo. Tikiuosi, kad šis mano laiškas įkvėps daugiau žmonių prabilti garsiai apie savo išskirtinę asmenybę ir taps nors daliai žmonių įkvėpimu nebijoti ne tik garsiai piktintis viskuo, bet ir tapti nepopuliaria, garsiai ištarti gražius žodžius.

Tikiuosi, kad tokių stiprių žmonių kaip mūsų Lietuvos kenas bus kuo daugiau.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!