Į puikų šokių festivalio – konkursą sugužėjo gausybė įvairaus amžiaus ir įvairių stilių šokėjų. Susirinko apie 144 šokių kolektyvai tiek iš Lietuvos, Latvijos, bei Estijos. Nors kieme oras priminė vasarą, o už kelių metrų pučiant vėjeliui, gaivų jūros kvapą, tačiau kalbant apie šokių konkursą scenoje atmosfera buvo labai karšta nuo įspūdingų pasirodymų. Vos per keletą renginio valandų žiūrovai išvydo net 40 skirtingų šokių. Visus šokėjų kolektyvus – vertino profesionali komisija.

Nors šokių studijai „DIVAIN“ šiemet sukanka penkiolika me­tų kaip sėkmingai gy­vuo­ja ir būtent ši išvyka į Latviją tarptautinį šokio festivalį „BALTIC AMBER – JŪRMALA 2018“, šo­kė­jams buvo sėkminga, pelnė tris – pirmas vietas, skirtingose amžiaus kategorijose.

Nors šokėjai šiek tiek pavėlavo ir šoko be repeticijų, laimėti prizinę vietą jiems tai nesutrukdė, – pasakoja vadovas Deivydas Račkauskas.Kad ir vertino profesonali komisija, tačiau Telšių šokių studijos „DIVAIN“ šokėjams pa­vy­ko įro­dy­ti, kad dar­bas, mei­lė šo­kiui, kū­ry­bin­gu­mas bei tikė­ji­mas sa­vi­mi ku­ria ste­buk­lus, ir iš ne­di­de­lio Lietuvos mies­to at­vy­kę šo­kė­jai ga­li ap­lenk­ti po­pu­lia­rius ir ge­rai ži­no­mus di­džių­jų mies­tų kolek­ty­vus, pa­žįs­ta­mus iš įvairių ren­gi­nių.