Pietų pertraukų, dirbant 13-14 val., dažniausiai padavėjos neišleidžiamos, kadangi „nėra kam dirbti šiuo metu“, ir neretai taip pamaina užtrunka nuo 10 val. iki 24 val., be pietų pertraukų.

Aptarnavimo sistemoje pervargusios darbuotojos neretai daro klaidų įvesdamos užsakymus, o darbo gale privalo „susimokėti“ už tuos klaidingus „virtualius“ patiekalus, nes „nėra galimybės ištaisyti klaidų ir baigti pamainos“.

Neseniai klientai pabėgo nesusimokėję ir padavėja privalėjo pati apmoketi jų sąskaitą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite, kokiomis darbo sąlygomis jums tenka dirbti? Ar tenka dirbti be pietų pertraukų? Galbūt jums pavyko ištrūkti iš nepakenčiamų darbo sąlygų? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Darbo sąlygos“ arba spauskite apačioje.