Turėjau keletą pasimatymų, kurie praėjo nelabai sklandžiai – nesutapo interesai, sunkiai radome bendrą kalbą. Tačiau vieną vakarą netyčia atradau Ją, dabartinę savo merginą! Mes pradėjome susirašinėti, kalba liejosi laisvai.

Po keletos dienų susirašinėjimo nusprendėme, kad reikėtų susitikti. Tiek jai, tiek man buvo nedrąsu, nes nežinai, kas ateis ir kaip bendraus. Gal ateis visai kitoks žmogus nei nuotraukose?

Taigi mūsų susitikimas buvo sutartas 16 val. prie fontano. Prieš tai aš užsukau pas sesę apsikirpti ir nepastebėjau, kaip prabėgo laikas. Pamačiau, kad vėluoju. Tekinas nulėkiau prie fontano ir radau ten Ją! Ji vis dar laukė manęs.

Aš labai atsiprašiau ir mes nuėjome į kavinę. Ilgai kalbėjome ir viskas praėjo labai puikiai! Mes jau metus kartu ir labai džiaugiamės vienas kito draugija. O įdomiausia, kad ši mergina man tik vėliau papasakojo, kad jos tėvams buvo lygiai taip pat – jos mama laukė vaikino pirmame pasimatyme, jis vėlavo, bet ji kažkodėl vis tiek laukė ir neapsiriko! Todėl ir manęs laukė.

Ir gyvenimas parodys, ar tai buvo geras sprendimas!

Konkursas porai! „Mūsų pažinties istorija“: pagrindinis prizas – skrydis oro balionu

Pavasaris jau atėjo ir metas lauko pramogoms. DELFI ir „Hot airlines“ siūlo galimybę tau ir tavo antrajai pusei skristi oro balionu.

Kokios taisyklės norintiems dalyvauti? Viskas labai paprasta: pasidalinkite savo tikra pažinties istorija su dabartiniu mylimuoju, papasakokite, kaip jautėtės ką tik susitikę, kokių netikėtumų patyrėte ir įdomiausios istorijos autoriui(-ei) padovanosime skrydį oro balionu su savo antrąja puse. Skrydį dovanoja DELFI ir „Hot airlines“.

Kitų istorijų autoriams padovanosime dvi Erikos Burinskaitės knygas „Dukra“ ir dvi Caroline Erikkson „Dingę“. Siųskite istorijas el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pirmoji pažintis“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki gegužės 12 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB DELFI ir „Hot airlines“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami/-os redakcijos ir bus skelbiami gegužės 13 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites.

5. Skrydis numatomas pasitaikius geram orui, susitarus su DELFI bei „Hot airlines“ atstovais.

6. Laimėtojai sutinka būti filmuojami, fotografuojami DELFI specialiam reportažui, kuris vėliau bus publikuojamas DELFI naujienų portale.

Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis DELFI.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.