Viena iš DELFI skaitytojų prisipažino, kad rožinius akinius teko greitai nusiimti, kai buvo atšoktos vestuvės. Ne tik reikėjo prisiimti daugybę įsipareigojimų, bet ir kentėti sutuoktinio amžinus priekaištus.

„Pasaka, kuri baigėsi vestuvėmis.Tapau tarnaite, virėja, valytoja, motina, seserimi, prostitute ir dar neaišku kuo.Turėjau daugybę pareigų ir beveik jokių teisių. Juoksitės, bet tai tikra tiesa. Mano vyras atvažiuodavo manęs paimti i darba ir, neduok Dieve, išeidavau 5 min vėliau, neduok Dieve, i parduotuvę išeidavau jam nepranešusi, o jei mieste pasisveikindavo koks nors vyras su manimi, tuomet skandalas garantuotas.

Jis ir šnekėdavo su manimi pakeltu tonu, peikdavo mano išvaizdą, sugebėjimus, prie giminių pasakodavo, kokia aš nevykėlė. Pasiunčiau aš jį po velnių, o jis iki šios dienos nesupranta kas man buvo negerai, nes į kailį tai nedavė, – tvirtino ji.

Kitai skaitytojai Sofijai labiausiai santykiuose kliuvo tai, kad gyvendama su vyru jautėsi ne vienos šeimos nariais, o greičiau – kaimynais.

„Mano skyrybų priežastis, kad buvome ne šeima, o kaip buto kaimynai, atskiri biudžetai. Nėra blogiau. Su dabartiniu vyru bendras biudžetas, jei reikia, vienas kitam pinigų duodame. Tai parodo požiūrį į bendrą gyvenimą. Ar matai gyvenimą bendrai, ar matai savo gyvenimą, ir to kito, kuris tau patarnauja. Tai jau ne šeima“, – samprotavo moteris.

Tačiau ne visada išsiskyrimą galima paaiškinti vien tik aiškiai suvokiamomis priežastimis, kartais taip nutinka ir dėl nežinia kodėl vis kylančių barnių, kurie veda susvetimėjimo ir didžiuliu antrąja puse nepasitenkinimo link.

„Keistas reiškinys ta meilė – myli žmogų , rodos, – jis tave. Nei dienos negali vienas be kito, pirmas barnis, bet ai, smulkmena, juk yra meilė ir po kiek laiko vėl, o tada vėl ir vėl, vis galvoji kodėl dėl nereikšmingų dalykų imi taip nervintis, ieškoti priekabių, bet jau nebegali kitaip, po to laikas nesikalbėti kelias dienas ir kankintis, juk gaila prarastų metų ar dvejų.

Manai, kad viskas išsispręs, tampi pavargęs ir suirzęs dėl įvairių priežasčių ir štai, paskutinis kartas, kai pajunti, kad grįžimo atgal nebus, nors sopa širdį dėl buvusių gražių akimirkų, nes žinai, kad kitą tokį žmogų sunkiai ar berasi, nes buvo begalinė aistra ir potraukis, gaila dėl savęs, kadangi atidavei visą save jam, o jis – tau, ir staiga nieko nebelieka, tik piktžolė, – nelaimingos meilės priežastis bandė paaiškinti DELFI skaitytoja.

DELFI skaitytojai, skelbiame meilės istorijų konkursą ir prašome pasidalinti savo istorija, kodėl jūsų gyvenime įvyko skyrybos. Ar bėgant metams meilė tiesiog išgaravo? Ar atsirado kitas žmogus? O gal jus pradėjo erzinti atsiradusi rutina ir nebturėjote bendrų interesų su buvusiu gyvenimo partneriu?

Rašykite savo istoriją su prierašu „Skyrybos“ el. p. pilieciai@delfi.lt arba apačioje spauskite mygtuką ir įkelkite savo istoriją, bet nurodykite el. pašto adresą. Anonimiškumą garantuojame. Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime 100 eurų vertės dovanų kortelę apsipirkti „Home Style“ ir atnaujinti savo namus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)