Dirbau antroje pamainoje ir parduotuvės vedėja paprašė sutvarkyti salę. Reikėjo nušluostyti dulkes nuo batų, juos perdėlioti, patikrinti, ar nieko netrūksta. Kaip tik tuo metu pirmąkart pamačiau naują parduotuvės apsauginį. Jis buvo atsiųstas firmos, kurios paslaugas mūsų įmonė pirko, todėl kaip ir nelaikiau jo tiesioginiu bendradarbiu.

Kiek žinau, tai jau buvo trečias apsaugos darbuotojas, kadangi ankstesni mūsų vedėjai neįtiko – tai sumanydavo tuščiai plepėti per savo pamainą, tai nepasirodydavo darbe, nes prieš tai nežinia ką veikė ir pan. Visgi šis apsauginis savo keistenybėmis, mano nuomone, pralenkė visus.

Iš pradžių jam praėjus išgirdau, kad jis kažką sau murma po nosimi. Mačiau, kad ir kitos merginos tai pastebėjo ir prunkštė sau į kumštį. Dar kartą jam praėjus, išgirdau jį tyliai keikiantis. Patikėkite, tai nebuvo kokie lietuviški ir lengvi keiksmažodžiai, bet tie rusiški, kaip galima pasakyti plačiau, „triaukščiai“.

Vėliau jam pastebėjus mane, naujokas priėjo arčiau ir pakuždėjo man į ausį: „Gražuolė“. Iš vienos pusės gal ir malonu išgirsti tokį komplimentą, tačiau jis man po visų tų keiksmų tikrai atrodė „creepy“. Negana to, man nuėjus persirengti į kambarėlį ir nusivilkus darbinius marškinėlius, tas apsaugos darbuotojas užėjo nepasibeldęs ir kai atsisukusi sušukau: „Išeik“, jis tik sustingęs stovėjo ir žiopsojo toliau. Kiek atsitokėjęs, atsiprašė ir išėjo.

Kadangi toks jo keistas elgesys ne man vienai nepatiko, parduotuvės vedėja po kelių dienų paprašė jį pervesti į kitą objektą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.