DELFI dėka apie tragediją sužinojo ne tik Lietuvos žmonės, bet ir visa Europa. Į pagalbos šauksmą atsiliepė geri žmonės iš Lenkijos, Vokietijos, Norvegijos, Didžiosios Britanijos. Žmonės siuntė pinigus, būtiniausius daiktus, važiavo iš Kauno, Palangos ir Vilniaus. Ženkliai prisidėjo kelios firmos ir organizacijos, bei Lenkijos konsulatas Vilniuje.

Iš surinktų pinigų pavyko nupirkti namą, už ką Bogdanovičių šeima yra visiems labai dėkinga.

„Šis prieškalėdinis laikotarpis tapo sunkiausiu išbandymu mūsų šeimai. Netekome stogo virš galvos, buvome neviltyje. Tačiau netikėtai sulaukėme labai daug pagalbos iš neabejingų žmonių, kurie padėjo ir vis dar padeda kuo kas gali. Net negalvojome, kad yra šitiek gerų ir nuoširdžių žmonių.

Tai tikrų tikriausias stebuklas. Visos mūsų Bogdanovičių šeimos vardu norime pasakyti nuoširdžiausią ačiū! Tegul Dievas ir likimas grąžina Jums viską šimteriopai. Kuo stipresnės sveikatos, didelės laimės ir gerovės Jums ir Jūsų šeimoms”, - Bogdanovičių šeimos vardu dėkoja Glorija Bogdanovič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)