Ją ištraukė siaubingai purviną, drebančią, apleistą, pilną sąvėlų, ir, panašu, kad kurį laiką nemačiusią maisto. Ačiū Tadui su Ernesta, kurie jos nepaliko dar vienai nerimo nakčiai. Luknė atkeliavo į „Naminukų“ globą. Žiūrime į ją ir patys negalime sau atsakyti, kas nutiko. Išoriškai tarsi sveika, bet tokia suvargusi, kad peršasi vienintelė mintis: gyvūno nebūtina sužeisti fiziškai, kad jis išnyktų. Kartais jie išmesti tiesiog nesugeba morališkai susitaikyti su netektimi, neįgiję atsparumo gatvei, randa tamsiausią kampelį ir pradeda gesti... Kartais dar tyliai verkdami kaip paskutinę viltį, parodydami, kad vis dar čia... Gyvi.

Luknė dar visai jaunutė, maždaug 4-6 mėn. katytė. Bandysime ją pastatyti ant kojų, įkvėpti pasitikėjimo ir pašalinti visą tą purvą kartu su nuovargiu ir baimėmis. Šiuo metu ji nėra geros būklės: išsekusi ir anemiška, todėl reikės vitaminų, kokybiško maisto, daug rūpesčio ir laiko, tikintis jog neišlįs rimtesnių bėdų. Taip pat laukia nuparazitinimas, vėliau skiepai, ženklinimas, sterilizacija.

Draugai, būsime labai dėkingi kiekvienam, kuris prisidėsite prie laukiančių išlaidų ir Luknės kėlimo naujam gyvenimui! Paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodant linkėjimą „Lukne, gyvenk!“.

Norėdami pasiteirauti dėl Luknės sveikatos būklės, ar perduoti jai linkėjimus, skambinkite „Naminukams" 8 648 30077 (Vilnius)!