Lietuvos policija ir toliau demonstruoja, kad jiems į KET nusispjauti. Kaip žinoma, yra draudžiama sustoti ir stovėti greitėjimo juostose. Bet tik ne policijos ekipažui K1890. Taip, pažeidimas nėra didelis ir nekelia didelės grėsmės aplinkiniams, tačiau ar neturėtų policija rodyti pavyzdį, kaip reikia įstatymų laikytis, o ne juos laužyti?“, – skundėsi skaitytojas.

DELFI paprašė policijos komentaro apie šią situaciją. Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė dėkojo už pilietišką elgesį.

„Dėkojame už pateiktą vaizdinę medžiagą. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai įvertins vaizdinėje medžiagoje matomą policijos pareigūno poelgį kelyje bei galimas tokio elgesio kelyje priežastis“, – nurodė ji.

J. Kazragytė taip pat ragino pilietiškus asmenis visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuoti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba pastebėjus KET pažeidimus pranešti naudojantis elektroninių policijos paslaugų portalu www.epolicija.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)