Kokia nauda jam iš to apsilankymo – ko gero, ir pats nežino.

Po „bušido šeštadienio“ mūsų šeimos laukė „krepšinio sekmadienis“. Sostinės krepšinio mokykla suorganizavo darželinukų čempionatą. Mūsų jaunėlis darželyje lanko krepšinio treniruotes ir buvo pakviestas dalyvauti varžybose. Šešiamečiai varžosi išsižioję, užsidegę. Didžiausias herojus ir pavyzdys jiems – jų treneris, o ne koks nors metams į Lietuvą užsidirbti pinigų atvykęs krepšininkas iš Graikijos. Į komandas taip pat įtrauktos ir mergaitės, taip siekiama paskatinti jų sportavimą. Gera nuotaika, prizai, emocijų žiūrovams daugiau nei per LKL varžybas.

Tada su žmona aptarėme, kad čia reikėtų atvesti politikus. Susodinti kur nors į pirmą eilę ir priversti žiūrėti tokius renginius. Gal tada jie suprastų, kad būtent tokios šventės padės išauginti ateities čempionus. Geriau kiekvienai sporto mokyklai pastatyti po salę ir paremti, kad tokie turnyrai vyktų kas mėnesį, nei milijonus dalinti privatiems sporto klubams, samdančius legionierius iš visų pasaulio žemynų.

Ačiū Sostinės krepšinio mokyklai už puikią dieną, jau laukiame kito turnyro etapo. Tikiuosi, kad tokius turnyrus turi ir futbolininkai, rankininkai ir panašiai.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.