Mano senelė sunkiai vaikšto, namuose tai daro su atrama, turinčia ratukus, į kurią gali pasiremti eidama, bet kai tenka išvykti iš namų (dažniausiai tai tik vizitai pas gydytojus), naudojasi mažu, kompaktišku, lengvai sulankstomu ir transportuojamu vežimėliu.

Taigi, mano seneliai eilinį kartą buvo įšvykę konsultuotis pas gydytojus Kauno ligoninėje, o išėję, norėjo užsisakyti taksi, kuris parvežtų iki namų.

Prie ligoninės stovėjo keletas automobilių, bet nustebino tai, kad nei vienas nesutiko jų parvežti, nes nenorėjo mano senelės vežimėlio įsidėti į automobilį. Galu gale, jie išsikvietė taksi telefonu, kuris parvežė namo, tačiau kol jis atvažiavo, jiems teko stovėti lauke ir kentėti šaltį. Labai skaudu, kai nuo žmonių nusisuka net paslaugas teikiantys asmenys, kuriems už tai mokama.

Jokio solidarumo, tik diskriminacija kai kurioms socialinėms grupėms. Deja, senelio turbūt neišmokysime naudotis iškvietimo programėlėmis, būtų ir pigiau, ir vežėjai daug malonesni... O šiems taksi vairuotojams tikiuosi bus nors šiek tiek gėda už savo elgesį.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.