Aš tam ruošiausi visą gyvenimą, baigiau mokslus, uždirbau zilijoną pinigų, mokiausi būti idomus pašnekovas, nes žinojau, kad tai vienintelis dalykas, kurį partneris vertins, kai mums bus 90 metų. Stengiausi būti jautrus ir empatiškas, nes niekas su tavimi nenorės kurti šeimos, jeigu toks nebūsi. Žodžiu dariau viską, kad galėčiau „laimėti“ geriausią patelę, kuri mane padarytų laimingu. Taigi, apie laimėjimą...

Taip, graži, taip, protinga, turi fantastišką skonį ir be galo elegantiška. Vaikai išėjo patys geriausi visoje visatoje. Kadangi viskam buvau paklojęs dirvą, tai dirbti man nebereikia, aš sėdžiu namuose ir užsiiminėju su vaikais, amžina betvarke, maistu, pirkiniais, namų darbais, atostogų organizavimų, automobiliais ir dar 6000 kitų darbų, kuriuos visi gyvenantys šeimoje žino, kaip ir viskas, kaip planuota ir norėta.

Tik viena maža mužulytė problemytė – mano gražuolė protinguolė partnerė nelabai mylėtis mėgsta, na gali, jeigu man jau ten labai labai reikia, pagulėti ant šono ir tyliai pakentėti, bet 1000 kartų geriau būtų eiti į kokį nors renginį, kur nors, kur daug žmonių, medžių, paveikslų ar šiaip daiktų, svarbiausia, kad tai butų ne lova. Taip pat ją slegia pokalbiai, kurie nėra apie pozityvius dalykus, juk per daug pasaulyje negatyvumo ir šiaip.

Dabar atrodo, kad ši istorija yra apie savigraužą, apie dužusią svajonę ir apie tai, kad esu vargšas sekso kupranugaris.

Bet taip nėra, ši istorija yra apie tai, kad Šarūno Barto, Jono Gasiūno istorijos fone, aš paklausiau savo brangiosios, ar tu irgi jautiesi auka, kuria aš naudodamas savo galią (pinigais, humoru) pasinaudojau, gavau naudą, du vaikus, o ji visą šitą laiką buvo sustingusi auka, kuri neišdrįso kreiptis pagalbos, o dabar jos gyvenimas yra sužlugdytas, nes jinai viso šito nenorėjo ir dabar priversta miegoti su prievartautoju kiekvieną naktį.

Mano partnerės atsakymas buvo, kad iš principo taip ir yra...

Ir aš pradėjau suprasti, kad kaip gerai, jog ji tingi ir mėgsta tik pozityvius dalykus, nes jeigu tik kreiptųsi kur nors, tai mano realybė, kurioje aš esu rūpestingas ir mylintis tėtis, taptų realybe, kurioje aš būčiau šlykštus, besinaudojantis savo padėtimi, seksualinis iškrypėlis, smurtautojas šeimoje, kadangi skirtumas yra plonytis plonytis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.