Pirmiausiai apie „nežino“. Gal tie vakariečiai, kurie šiaip nieko nesimoko mokyklose ir nežino, bet Vilnius juk švenčia savo jubiliejų. Buvo garsus ir žinomas prieš beveik 700 metų. O su tuo „nežino“ taip tik menkinamas Lietuvos sostinės vardas. Ir tokį „nežino“ į galvas kala Vilniaus miesto pijarščikai. Tikriausiai apsirūkę ko nors – ar dar reikia įrodymų, kokia žalinga yra taip vadinama „žolė“ , kurios legalizavimu suinteresuota narkomafija bei jos atstovai viešumoje?

Dabar apie tą taip vadinamą G-tašką. Pirmiausia, net britų mokslininkai nustatė, kad JO NĖRA! Mitas, sukurtas sekso industrijos ir Holivudo, kurie skatina ištvirkavimą nuo mažens. Mes apie tokius dalykus net su vyru nekalbame, o čia visi dabar gali skaityti prieinamai socialiniame tinkle „Feisbook“. Įsivaizduojate? Ką pagalvos vaikai, pamatę tokią reklamą? Aišku, kad eis ieškoti to G-taško, klausinės, tvirkinsis. Gi ne vyrukas save onanizuoja, o moteris, žinoma, kaipgi kitaip. Juk „seksualu“, „modernu“...

Ir dar suprasčiau, jei tai kažkieno pokštas – taip pilnas internetas tų šlykštynių, bet čia MIESTO, SOSTINĖS vardu rodomos nešvankybės, kaip moteris save malonina galvodama apie Vilnių! Kaip apmaudu, kad štai taip kuriamas Lietuvos įvaizdis! Atvažiuokite, atraskite G-tašką... Mylėkitės be įsipareigojimų, taip sakant, į sveikatą...

Ne paslaptis, kad kai kurios pasileidusios lietuvaitės atvykusiems užsieniečiams atsiduoda už kokteilį baruose... Tai ką mes darome? Kovojame prieš moterų išnaudojimą? Skatiname pagarbą? Atvirkščiai! Sakome – va, čia sekso turizmo meka. Atvažiuokite ir atraskite lietuvaičių G-taškus. Jos atsiduos. Čiups pirmą pasitaikiusį į Vakarų Europą emigravusį Abdulą ar Dikembę ir maus jam kelnes, kad tik patenkintų savo geidulingus poreikius. Čia gi gryniausia sekso industrijos reklama, negaliu suprasti, kur žiūri institucijos?

Norėčiau, kad taip nebūtų palikta ir atitinkami organai reaguotų. Vilnius turi daug kuo pasigirti – ir jaukiu senamiesčiu, ir žaluma, unikaliu Žvėryno paveldu – tokio niekur nesutiksi Europoje. Kodėl negalima to parodyti užsieniečiams? Kodėl reikia viską per antrą galą kišti ir bandyti įsiteikti mados vėjams?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.