Kažkokiu būdu jis, būdamas dar visai kūdikis, atsidūrė asocialaus alkholiko rankose, o tose rankose jam gerai nebuvo, nes nebuvo nei normaliai šeriamas, nei prižiūrimas. Tai pastebėjusi jį priglaudė to asmens kaimynė – labai garbaus amžiaus senutė.

Savaime suprantama, labai garbus amžius ir mažas šuniukas nėra geras derinys. Senutė juo negali tinkamai pasirūpinti, todėl mažyliui skubiai reikia namų ar bent globos. Šuniukui apie 2,5 - 3 mėn. Kaip ir visi mažyliai jis yra išdykęs, žaismingas, smalsus ir labai mielas. Bet nepamirškite – jis ne žaisliukas, kuriuo galima tik grožėtis ir kuris nekelia rūpesčių. Jis mažas žioplas neišauklėtas šuniukas, kuriam reikės daug kantrybės, laiko, dėmesio ir, žinoma, meilės.

Ir ne, jis nėra kokios nors veislės atstovas – jis unikalus ir vienetinis mišrūniukas. Ir ne, mes nežinome, kokio tiksliai dydžio jis augs – galime tik spėti, kad nebus jis nei didelis, nei visai mažiukas. (Beje, nuotraukose jis atrodo daug didesnis nei yra realybėje).

Neišsigandote? Esate atsakingi, rūpestingi ir pasiryžę ilgalaikiui įsipareigojimui? Tada kreipkitės tel.: 864030595, Kaunas.