Su Morka susipažinau atlikdama praktiką vienoje klinikoje, kai „Dogspoto“ savanoriai atnešė „taisyti“ jos kojas. Ji labai gailiai į mane žiūrėjo, apsimetė geriausiu ir ramiausiu šunimi Visatoje, o aš ir patikėjau.

Iš tikrųjų, čia ji mane išsirinko, o ne aš ją. Morka – itin energingas, linksmas, geros nuotaikos šuo, ji traukianti visų dėmesį, nepaliekanti abejingų, ji visus priverčia ją įsimylėti. Greitai mokosi, bet vis stengiasi apsimesti kvaila ir nedaryti, ko išmoko. Labiausiai patinka miegoti ir bėgioti.

Tarp miego ir bėgimo labai patinka smaugti katę. Atsiradus Morkai, niekas gyvenime nepasikeitė, tik atsirado daugiau veiksmo, lakstymo ir atostogos planuojamos ten, kur priima su šunimis.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje.

Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.