Jos būriais ropinėjo net bandelių viduje. Kai pranešiau apie vabzdžius personalui, sulaukiau atsakymo, kad jie jau ne kartą nufilmuoti ir kad nieks į tai nekreipia dėmesio. Esą parduotuvės personalas kreipėsi į savo vadovybę, tačiau valdžia atsisako į tai reaguoti. Jie patys įtaria, kad vabzdžiai įsiveisė į padėklų tarpus, tačiau jų keisti nieks neleidžia.

Vėliau, kai ėjau pro ką tik užsidariusią parduotuvę, mane pastebėjęs ir pažinęs vienas iš darbuotojų priėjęs paprašė, kad paviešinčiau šią informaciją ir kad tai būtų pagaliau sutvarkyta. Būčiau ir be šio prašymo paviešinęs, tačiau tai privertė susimąstyti apie
„Maximoje“ egzistuojančią tvarką.

Apie pažeidimus taip pat pranešta ir Valstybinei maisto ir veterinarijos inspekcijai.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė

Vakar iš pirkėjo gavome informaciją dėl Vilniuje, Didlaukio gatvėje esančioje „Maxima X“ pastebėtų muselių, skraidančių bandelių skyriuje. Atsiprašome kliento už patirtus nemalonumus ir apgailestaujame dėl susidariusios situacijos.

Šis ruduo itin drėgnas, todėl muselių prevencija atsakingai rūpinamės visą mėnesį. Minėtoje parduotuvėje lapkričio pradžioje buvo įrengti nauji stovai iš organinio stiklo, kelis kartus bandelių skyriuje klijavome papildomas dezinfekcines priemones, specialiomis priemonėmis nuolat plauname ir valome plastikines dėžes, lentynas, iš prekybos netgi išimtos prekės, labiausiai viliojančios muses. Atsižvelgus į gautą informaciją, vėl buvo atlikti bandelių dėklų bei lentynų valymo darbai, pakabinta papildoma dezinfekcinė lempa.

Dar kartą apgailestaujame dėl nepatogumų – imamės visų prevencinių priemonių, kad užtikrintume parduodamų prekių kokybę.

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.