Dėl šio tobulo pagerinimo stovėjau papildomas 40 min. Ačiū už atskirą autobuso juostą, kuria per beveik valandą pravažiavo net vienas miesto autobusas, ir tas pats „metėsi“ per 3 juostas į kairę, nes jis važiuoja į Santariškes. Ačiū visiems nekantriems vairuotojams, kurie „taupo“ laiką ir važiuoja trečiąja juosta (sukantiems į Laisvės prosp., link „Mados“) ir prie šviesoforo „sulendantiems“ į tą pačią varganą vienintelę skirtą važiuoti į centrą.

Už papildomus šviesoforus dėkojame važiuodami ir į darbą, ir namo – tikrai daug patogiau, sustoti ir pastovėti, ir kelionės tikslą pasiekti na, mažiausiai 30 minučių vėliau.

Lenkiu galvą prieš tuos, išradingus vairuotojus, kurie spjauna ant prospekto, greitkelio ir važiuoja kiemais, šunkeliais, miškeliais – nes deja, bet taip greičiau.

Nesakykit, kad turiu keltis anksčiau, ir anksčiau išvažiuoti – keliuosi 5-tą, vaikai pakyla 6-tą, ir 6:45 išvažiuojam iš namų – į mokyklą vaikai dar spėja.

O dabar įžvelkim gerąją šio reikalo pusę: parkavimas apmokestintas, mašinos vienaip ar kitaip taip pat, o ir atlyginimas „šaunuoliais“ nebelabai leidžia tuo naudotis. Gatvėmis eismas neįmanomas, nes nėra tiesiog kaip. Velniop tas mašinas, eime pėsčiomis – ir miestas tuščias, be smogo ir kito blogio, žmonės judės daugiau, bus sveikesni, mažiau išleis vaistams, darbas bus našesnis, gyvens ilgiau ir uždirbs valdžiai daugiau.

Na, sveikatos lobistai gal ir nukentės, bet šiandien ne apie tai...

Puikios visiems dienos!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.