Taigi žiūrinėjau nuotraukas internete ir, kai ją pastebėjau, abejonių nekilo, tai buvo tiesiog cuteness overload snukutis su baltomis blakstienomis!

Megė į prieglaudą pateko kartu su trimis sesytėmis, kurias sugaudė savanoriai Utenos miškuose per kelis kartus. Tuomet joms buvo apie 4 mėn. Mano Megė, paskutinioji surasta, buvo iškrapštyta iš melioracinio šulinio, į kurį buvo įkritusi. Laimei, sveikutėlė.

Kokia Megė yra šiandien, po 3,5 metų kartu?

Megė yra universalus šuo: kai reikia, kartu miega savaitgaliais iki 12 val., kai reikia, lekia kartu į mišką grybauti ar į bariuką pavakaroti. Pirma kyla į mūšį prieš vokiečių, Kaukazo ir kitus aviganius. Ir nesivelia į trumpalaikes pažintis, nes gyvenime turi vieną draugę Nidą, kuriai yra atsidavusi beatodairiškai. Tokia Megė yra ir savo žmogui – ištikima, supratinga ir nuolanki. Labai myliu savo Megę.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.