Taigi, sesuo atvyko su lauktuvėmis prie vyno – atsivežė alyvuogių, įvairių rūšių sūrio ir kitų skanėstų. Vakaras turėjo būti linksmas, įsijungėme žiūrėti kažkokią romantinę komediją, linksmai leidome laiką, daug juokėmės.

Kai išgėrėme vieną butelį vyno ir prisivaišinome ne tik jos atvežtais gardumynais, bet ir mano paruoštais patiekalais, pastebėjome, kad svetainėje viskas atrodė labai netvarkingai – purvinos lėkštės ir tuščios vyno taurės ant stalo, dar užvalgėme pyrago ir primėtėme trupinių ant kilimo.

Sesuo pajuokavo, kad jeigu čia būtų mano miręs vyras, jis tokiu mūsų, „atsipūtusiu“ vaizdeliu, labai pasipiktintų. Po jos šių žodžių, ant žemės nukrito vyrui priklausiusi žvakidė. Aš pažvelgiau į savo seserį, ji – į mane ir iš šio susižvalgymo abi supratome, kad abi tai pastebėjome.

Odą lyg nukrėtė elektra ir šiurpuliai prabėgo kūnu. Nusprendėme, kuo greičiau susitvarkyti, padėti žvakidę į vietą ir pamiršti šį mįslingą incidentą.

Po šios nakties, bent jau vyrui ir man priklausančiuose namuose, daugiau niekada sau neleidome per daug apsišiukšlinti. Ką gali žinoti, geriau jau neužsitraukti mirusiųjų rūstybės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ar jums yra tekę susidurti su paslaptingais, galbūt net paranormaliais reiškiniais? Gal esate susapnavę pranašišką sapną ar į jus kreipėsi jau seniai mirę giminaičiai su perspėjimu apie tykančius pavojus?

Pasidalinkite savo istorijomis ir siųskite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mistika“. Įdomiausios istorijos autoriui dovanosime Stephen King „Ponas Mersedesas“ knygą.