Labai sunku nustatyti, kur šiais laikais jaunimui geriausia susirasti antrąją pusę – universitete, vakarėlyje ar per kokią nors pažinčių programėlę, mat niekada nežinai, kur sutiksi tą vienintelį žmogų. Visgi aš šįkart pasakosiu tik apie savo patirtį „Tinder“ pažinčių programėlėje. Turbūt žinantys ir patyrę garsiai pasijuoks, o kitiems atrodys tai labai kvaila idėja (juk ten nieko rimto negali būti), tačiau nepaisant visko, savo draugų rate turiu ir ne vieną sėkmės istoriją.

Taigi, naršau ten kone metus, buvau keturiuose gyvuose pasimatymuose, daug susirašinėjau. Papasakosiu, kokias klaidas daro ten antrosios pusės ieškantys panašaus mano amžiaus vyrukai (25 – 27).

Pirma, pagalvokite apie nuotrauką! Jeigu ji bus neryški, prastai apšviesta arba visose jūsų nuotraukose neįmanoma bus įmatyti veido, mergina tikrai jūsų nesirinks (bent jau aš). Dar viena kategorija – kelios asmenukės prie vairo. Gal tai ir parodo, kad tu esi „kietas“ vairuotojas, bet norisi sužinoti daugiau nei kad tau patinka vairuoti. Taip pat nereikia per daug perspausti su nuotraukomis, kurios rėkia, kad aš esu „nepriklausomas keliautojas“. Taip, tie gamtos vaizdai žavi, bet man, ieškančiai rimtų santykių, iš karto suponuoja, kad vaikinas tik ir ieškos progos, kada vėl pabėgti pasibastyti po platųjį pasaulį.

Antra, svarbu aprašymas. Tiesa, jame galima iš karto nurodyti, kad „neieškau ilgalaikių santykių“, tačiau jeigu vis dėlto vaikinas turi platesnių intencijų, galima ką nors šmaikščiai parašyti, nes juk moteris vyrų humoro jausmas „užkabina“. Dažnai tų aprašymų net nėra, tingima ir pridėti, kokią muziką mėgsta (tai irgi daug atskleidžia apie asmenybę).

Trečia, jeigu jau išėjo, kad abu praėjome tuo pirminius etapus ir vienas kitam virtualiai patikome, reiktų pradėti pokalbį drąsiai ir ne tik taip banalaliai ir lakoniškai „Ką tu?“. Taip, man yra parašę vaikinų, kurie sureagavo į mano nuotraukas ar pridėtą muziką ir tai parodė, kad jie ne tik vertino išorinį grožį, bet atsižvelgė ir į vidinį. Iš karto su tokiu užsinori ir gyvai susitikti.

Pasimatymai? Na, tie pirmieji gali būti įvairūs: kavinė, kinas, pasivaikščiojimas ir pan. Tik nereikia „vaidinti vyro“ ir lįsti bučiuotis su liežuviu (kaip liaudyje sakoma „laižytis“), jei to nemoki deramai daryti ar jaudiniesi. Mano nuomone, tai jau toks iš aistros kylantis bučinys, tad nereikia persistengti, nes sausas ir kažką ten makaluojantis liežuvis jau blogiau ir nebegali būti.

Pradžiai išvardijau tokius pradinio etapo dalykus, dėl kurių gali abiem pusėms sunkiau susitikti. Tačiau nekalbu apie tuos, kurie tikisi iš karto nusitempti į lovą. Kiekvieno siekiai turi būti iš karto atskleidžiami, kad nebūtų gaištamas laikas. Kita vertus, kartais gauni tai, ko visai neieškojai. Aš vis dar ieškau, gal po šių patarimų dar „susimatchinsim“?.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Papasakok apie savo patirtį ieškant antrosios pusės? Kaip manai, kodėl vieniems sekasi sunkiau, o kitiems lengviau tai padaryti? Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)