Taigi, beieškodama, kur būtų jį galima įsigyti pigiau, radau pigiausią siūloma variantą – LEGO žaislais prekiaujančią parduotuvę Klaipėdoje (sėkmingai veikiančią ir prekiaujančią ne tik internetu, bet ir fizinėje parduotuvėje). Visgi, kai yra gerai, norisi dar geriau. Ir čia man „pasisekė“. Pigu.lt siūlo man sutaupyti. Įsivaizduojate, kaip turėjo pasisekti. Man siūlė radus pigiau nei pas juos, spustelėti stebuklingą mygtuką ir jie būtinai pateiks specialų pasiūlymą. Kaip galima nepasinaudoti tokia proga? Aišku, pasinaudojau. Ir gavau didelę riebią „špygą“, išlindusią gautame elektroniniame laiške, kuriame buvo parašyta, kad mano siūloma pigiau parduodanti parduotuvė neįeina į tą sąrašą.

Gal man su teksto suvokimu yra blogai, o galbūt tariamo populiarumo vejama Pigu.lt svetainė nusprendė vilioti potencialius klientus nuolaidomis, bet svetainėje prie pageidaujamo LEGO nuotraukos ir kainos matau tai, ką matau: pasiūlymą nusipirkti norimą daiktą pigiau. Deja, tai galioja ne viskam. Gėda, kai reklaminiais triukais įsivaizduojama, kad pritrauks daugiau klientų, bet vieną tikrai praradote. Mano naiviu suvokimu, sąžiningumas vis dar vertybė, net ir versle.

Jei jau turite tokių ir panašių „specialių pasiūlymų“ ir „akcijų“ - būkite mieli ir malonūs ir surašykite sąlygas iškart, o ne kažkur toli toli paslėpus po žvaigždute ar kokiu kitu ženklu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja Pigu.lt Komunikacijos projektų vadovė Indrė Beganskaitė

Šiuo metu vyksta akcija, kurios metu klientai radę identišką prekę kitoje elektroninėje parduotuvėje pigiau, ir kuri atitinka viešai skelbiamas akcijos taisykles, gali kreiptis į Pigu.lt dėl specialaus pasiūlymo.

Akcijos taisyklėse yra nurodyta, kad elektroninė parduotuvė, kurioje randama identiška prekė pigiau, turi patekti tarp 1000 populiariausių puslapių Lietuvoje pagal www.alexa.com įrankį, kuriame reitinguojamos svetainės pagal lankytojų stautą. Šis sąrašas reikalingas norint išvengti piktnaudžiavimo, kai pateikiamos nuorodos į puslapius, kurie galimai yra suklastoti norint pasinaudoti nuolaidomis.

Apgailestaujame, tačiau klientės nurodyta prekybos vieta, deja, neatitinka akcijos taisyklių, nes nepatenka į top 1000 elektroninių parduotuvių sąrašą, dėl to jai nebuvo pritaikytas specialus pasiūlymas.