Kaip DELFI rašė nepatenkintas vyras (vardas ir pavardė žinomi – DELFI), jis jau ilgai yra „PLAZA langų“ klientas.

„Tai gana gerai žinoma langų gamintoja, esu ten užsisakęs ne vieną gaminį. Tačiau supratau, kad šią įmonę stipriai pervertinau. Mano atvejis susijęs su bute įrengtais langais ir durimis, kai pasibaigus garantiniui laikotarpiui sugedo (užsikirto) balkono durų spyna ir nebegaliu jų atidaryti. Tai nebuvo paprastas gedimas, kurį sutvarkyčiau pats, reikėjo kompetetingo meistro pagalbos.“ – teigė jis.

Norėdamas išspręsti situaciją, ilgametis „PLAZA langų“ klientas nedelsdamas paskambino internetiniame puslapyje nurodytu telefono numeriu ir sužinojo jam netikėtą žinią.

„Pasirodo, negarantinis remontas jų nedomina, meistrų neturi ir jei nebus daugiau darbo, galbūt žiemos mėnesiais padės. Bandžiau klausti, ar galėtų parekomenduoti kokią nors įmonę, kuri būtų pajėgi kokybiškai suremontuoti jų įdėtus langus, bet atsiliepusi darbuotoja atrėžė, jog negali niekuo padėti ir man tebekalbant net neatsisvekinusi numetė ragelį“, – apie akibrokštą pasakojo vyras.

Pasak jo, neliko nieko kito, kaip susisiekti su įmonės atsakingais darbuotojais elektroniniu paštu, bet iš to irgi nieko gero nepešė.

„Atsakymo sulaukiau beveik tokio paties. Sunku suvokti, jog dar yra įmonių, kurios nei pačios tvarko, nei gali rekomenduoti, kas galėtų kokybiškai sutvarkyti jų negarantiniu laiku sugedusią ir ilgiau naudojamą produkciją. Manau, minėti neverta, kad pabrėžiau, jog sumokėsiu“, – aiškino klientas.

Vyro teigimu, jis liko nesupratęs, ar „PLAZA langai“ dar nepasiekė XXI a. aptarnavimo kultūros lygio.

„Nejaugi jie nejaučia jokios konkurencijos, kad domisi tik naujais klientais ir garantiniu aptarnavimu, o vėliau iškylančios problemos, susijusios su jų tiesiogine produkcija, jiems visiškai nebeįdomios?“, – retoriškai klausė klientas ir karčiai pridūrė, kad jei kitiems rūpi langai, kurie „vartytųsi“ tik garantiniu laikotarpiu, tegul ir renkasi jų paslaugas.

Nesiekia pelno iš negarantinių paslaugų

„PLAZA langų“ Marketingo vadybininkė Simona Rimšaitė DELFI tvirtino, kad jų įmonei svarbus kiekvienas klientas ir ilgametės veiklos dėka pavyko suburti gausų klientų ratą, tačiau prioritetu išlieka suteikti reikiamą gaminių priežiūrą garantiniu laikotarpiu.

„Svarbu paminėti, kad sezono metu įmonė neteikia mokamų langų taisymo ar reguliavimo paslaugų – mes nesiekiame pelno iš negarantinių paslaugų, tai nėra pagrindinė mūsų veiklos kryptis. Visgi tokią paslaugą turime ir galime pasiūlyti ne sezono metu, kai turime resursų“, – nurodė ji.

Kalbėdama apie minėtą atvejį, S. Rimšaitė teigė, kad paskambinusiam klientui bendruoju telefonu buvo suteikta informacija, jog iki gruodžio mėnesio mokamų paslaugų negarantiniams gedimams nėra teikiama.

„Po pokalbio klientas parašė el. laišką į kurį atsakėme pateikdami analogišką informaciją. Kadangi tai negarantinis remontas, o mokama paslauga, klientas turi laisvę rinktis bet kurią kitą, greičiau paslaugas galinčią suteikti įmonę“, – komentavo specialistė.

Pasidalink naujiena, istorija ar nuomone rašydamas el. p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)