Mergina viską nufotografavo ir pasidalino nuotraukomis bibliotekos feisbuko grupėje ir pridėjo įrašą: „BBQ vištiena su bulvėse esančiais kirminukais. Skanaus visiems valgantiems!“.

DELFI susisiekus su įrašo autore, ji paminėjo, kad vėliau restorano darbuotojai atsiprašė ir grąžino pinigus, visgi abejonės dėl patiekalų kokybės niekur neišgaravo.

„Na, faktas, kad maistas nekokybiškas (tikriausiai taip galima pavadinti kirmėlę bulvėje). Atsiprašo ar ne – tas kirminas niekur nedingo“, – teigė ji.

„Aulos“ MKIC bibliotekoje padalinio vadovė Jolanta Drėgvienė DELFI tikino, kad jiems ši situacija labai nemaloni.

„Taip, tai yra labai nemaloni mums situacija. Bulvė atrodė iš išorės sveika, bet perpjovus, pasirodo, buvo sugedusi. Imame bulves iš ūkininkų, jie nenaudoja chemikalų, todėl daržovės mažiau atsparios klimato pokyčiams. O šiais metais dėl per didelės drėgmės visų daržovių derlius itin prastas, jos visos skęsta laukuose.

Gavę jas dar kartelį perrenkame, labai daug tenka išmesti, bet viena vis dėlto dėl darbuotojo kaltės buvo pražiūrėta ir patiekta klientui“, – aiškino vadovė.

DELFI išsakius nuogąstavimą, kad atsirado besiskundžiančių MKIC lankytojų ne „studentiškomis“ kainomis, moteris pakomentavo, kad jos tikrai nėra didesnės nei kitur.

„Kainos yra nustatytos pagal mums sudarytas sąlygas ten dirbti ir tikrai nėra didesnės nei aplinkinėse įstaigose. Pavyzdžiui, dienos pietų kompleksas kainuoja 2,70 Eur“, – tvirtino J. Drėgvienė.

Pasidalink naujiena, istorija ar nuomone rašydamas el. p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)