Rentgeno nuotrauka – abi priekinės kojelės sulaužytos ir jau pradėjusios suauginėti, kauliukai sutrupinti, susidarę kremzliniai guzai, priekinių kojų raumenys bebaigią sunykti. Traumatologo verdiktas – neoperuotinas, nes trauma sena, reikia pakartotinai laužti priekinių kojų kaulus, dėti štiftus, plokšteles, išorines kabes. Kadangi Kengūriuko raumenys nuo traumos „susisukę“, „sunykę“, nervai jau „įaugę“ į raumenis ir, laužiant pakartotinai, yra tikimybė nutraukti nervus galutinai.

Širdys ir akys pritvinko ašarų. Katulis dar su pieniniais dantukais, mažutis, apytikriai keturių mėnesiukų.

Prieš keletą dienų. Katuliui Kengūriukui padaryta priekinės kojytės pašalinimo operacija, kadangi tik tokiu būdu jis pradės naudoti sveikesnę kojytę.

Šiandien. Katulio Kengūriuko žaizda supūliavo. Gydomas, tepamas brangiais tepalais.

Kengūriukui labai reikia gerų žmonių pagalbos. Mažyliui reikia padengti operacijos išlaidas, pooperacinio gydymo išlaidas, gauti kuo kokybiškesnį maistą, vitaminus.

Ar prisidėsite prie mūsų ir Kengūriuko kančių palengvinimo? Ar padėsite mažam ir jau taip nuskriaustam katukui išgyventi?

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.

Draugaukime socialiniame feisbuko tinkle.

VšĮ „Makatukai“ ir VšĮ „Šlapia nosytė“ feisbuko paskyrose, kur galite rasti mūsų kontaktus, sąskaitas arba pasiteirauti galima info@makatukai.lt arba slapianosyte@gmail.com arba telefonais 863826042, 864945231