Šis mažiukas buvo rastas prie vieno vaikų darželio Vilniuje, matyt, čia paliktas, tikintis, kad kas nors iš vaikų tėvų priglaus. Katinėlis visiškai naminis, tad nekyla abejonių, kad lauke buvo paliktas neatsakingų žmonių. Pasisekė katinėliui, neteko jam patirti visokių lauke mažo kačiuko laukiančių baisumų. Kitty greit pastebėtas, nes ėjo prie kiekvieno ir prašė dėmesio, laikinai priglaustas, bet tikrų šeimininkų jam labai reikia.

Kitty turi daug žaislų, su kuriais kovoja, juos medžioja, nuo jų slapstosi. Kartais žaidžia su nematomais draugais, aišku tik mums žmonėms, matyt, nematomais. Kitty kažką gaudo, miauksi, murkia. Labai juokinga stebėti šį mažą padūkėlį žaidžiant. Vienas iš patinkančių dalykų – žiūrėti televizorių, ypač programas apie gyvūnus. Jis labai mielas, toks meilus murklius, kartais atrodo, užtenka tik į jį pasižiūrėti ir jis jau murkia. Aišku, išdykęs, kaip ir priklauso tokio amžiaus kačiukui.

Kitty rainas nuo ausų iki uodegos. Labai simpatiškas bičiukas.

Jei esi atsakingas ir rūpestingas bei pasiruošęs draugauti su šiuo mielu padarėliu ilgai, ilgai, susisieki tel. Nr. 865354521 (Vilnius).