Kaip DELFI rašė skaitytojas, jam buvo sunku suprasti policijos motyvus, kai iš pažiūros mažo eismo įvykio atvyko aiškintis net keli ekipažai.

„Rugpjūčio 9 d. pavakare viename iš Grigiškių kiemų, galimai vienas automobilis stovėjimo aikštelėje „užkabino“ kitą automobilį. Situacija turbūt daugeliui pažįstama, tačiau kažkam pranešus apie įvykį policijai, sunkiai suvokiama, kad atvažiavo net 4 policijos ekipažai.

Iš šalies stebint atrodo, jog įvyko kažkas baisaus, nes policijos automobiliai atvažiavo dideliu greičiu, kai kurie ir su švyturėliais. Stebint tokius įvykius kyla klausimas, jei tuo pat metu kitoje vietoje kam nors skubiai reikia policijos pagalbos, kur sprendžiamas gyvybės klausimas... Ar tikrai reikia keturių ekipažų tokiems įvykiams?“, – piktinosi jis.

DELFI kreipėsi į Lietuvos policiją, kad atsakytų, ar tikrai buvo užregistruotas toks įvykis ir jei taip, kam reikėjo tiek policijos pajėgų. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius teigė, kad kitą mašiną kliudęs vairuotojas pasislėpė namuose ir nesutiko vykdyti reikalavimų.

„19 val. 27. min. policija užregistravo praeivės, įvykio liudininkės pranešimą apie tai, kad Grigiškėse, Jaunimo skg., automobilio „Vokswagen“ vairuotojas kliudė „Opel“ ir iš įvykio vietos pasišalino. „Vokswagen“ vairuotojas, pareigūnams atvykus į jo namus, nevykdė jų teisėtų reikalavimų, pasipriešino fiziniais veiksmais, todėl pareigūnai išsikvietė pastiprinimą. Vairuotojui buvo nustatytas 1,97 prom. girtumas.“ – paaiškino pareigūnų veiksmus atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)