Kaip rašė skaitytojas, „Nykštuko“ ledai yra jam vieni mėgstamiausių, bet kartu apmaudu, kad porcija vis mažėja.

„Daug ledų esu išragavęs ir „Nykštukas“ buvo vienas iš geresnių. Bet dabar nusipirkęs pastebėjau... Trūksta ledų. Ne žodžių, o ledų tiesiogine prasme. „Pieno žvaigždės“, „Panevėžio pienas“, kas jums negerai? „Nykštukas“ gražus pavadinimas, bet ledų pamiršti į puodelį prileisti tai jau žema“, – skundėsi jis.

Kaip DELFI tvirtino „Pieno žvaigždžių“ atstovai, jų ledai ir pieno produktai gaminami tik laikantis aukščiausių standartų ir sąžiningo požiūrio į vartotojus. Konkrečiu atveju problema yra susijusi su logistika.

„Taip atsitinka, kai logistikos grandinėje nuo gamintojo iki pirkėjo nėra išlaikomas ledams reikalingas temperatūrinis režimas. Netinkamoje temperatūroje palaikyti ledai traukiasi, atšoka nuo vaflinio puodelio kraštų ir praranda savo prekinę išvaizdą. Su šia ledų verslo specifika susiduria daugelis gamintojų.

Mes stebime savo produktų kokybę prekybos vietose ir, pastebėję standartų neatitinkančius produktus, visada išimame juos. Nepaisant visų pastangų, kartais prekybos vietose lieka nestandartinės produkcijos. Dėl to labai apgailestaujame“, – DELFI tvirtino jie.

Taip pat įmonė pažadėjo, kad visiems besikreipiantiems vartotojams ne tik kompensuos išlaidas, bet ir įteiks pačių skaniausių ledų. Tai pasiūlys ir pasiskundusiam DELFI skaitytojui: „Didžiuojamės mūsų vartotojų reiklumu, nes būtent to ir siekiame, gamindami jiems aukščiausios kokybės produkciją.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)