Kaip DELFI rašė vilnietis Pranas, jis stato automobilį „Vilniaus vartų“ komplekso požeminėje automobilių aikštelėje. Visgi prasidėjus „INVL Baltic Real Estate“ įmonės patalpų remontui, tapo neįmanoma pravažiuoti dėl siauroje gatvėje ir draudžiamoje zonoje statomų statybininkų transporto priemonių.

„Dėl neteisėtai statomų mašinų, pločio lieka pravažiuoti tik vienam automobiliui, o jei kas įvažiuoja ir išvažiuoja tuo pačiu metu – nebeįmanoma nei prasilenkti, nei apsisukti. Taip pat komplekso administratoriai dar pristatė klombų, kurie šiuo atveju dar labiau apsunkina situaciją ir galiausiai susidaro didelės spūstys“, – skundėsi jis.

Vilnietis tuo pačiu piktinosi, jog pažeidimai yra vykdomi kasdien ir pažeidėjai nėra baudžiami.

Nors komplekse irgi įsikūrę gretimo pastato „VERTAS“ administratoriai daug kartų skundėsi „INVL Baltic Real Estate“ atsakingiems darbuotojams dėl statybininkų daromų daugkartinių pažeidimų, tačiau jokio rezultato nesulaukė.

Kaip DELFI tikino „INVL Baltic Real Estate“ įmonės atstovas Edvardas Voitechovskij, jie įspėja statybas vykdančius darbuotojus, tačiau daugiau nieko negali padaryti. Jis patarė užfiksavus pažeidimus, skambinti 112 ir pranešti policijai. Pasak jo, remonto darbai turėtų tęstis iki rugpjūčio 16 d.

DELFI skaitytojas Pranas taip pat pridūrė, kad nepakęs tokio statybininkų elgesio ir kiekvieną dieną toliau fotografuos pažeidėjus, siųs nuotraukas policijai ir sieks, kad jie būtų pagaliau nubausti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)